Referencer

Referencer fra kunder

Inge Bodilsen, SAS Ground Services Aalborg

Vi blev her i sommer tilbudt behandlinger hos Fokus Massage.Dette tilbud blev benyttet af rigtig mange af vores medarbejdere. Lars er en meget dygtig og behagelig massør.Alle har følt sig i trygge hænder under hans behandling.


Søren Svendsen, Lufthavnsdirektør Aalborg lufthavn

Lars er meget dygtigt til at behandle og forebygge skader, men også til at følge op således uhensigtsmæssige arbejdsstillinger undgås. Siden Lars er blevet ansat er vores sygefravær faldet markant.


Inger Poulsen, Afdelingsleder Hertz biludlejning

Hertz biludlejning er beliggende i Aalborg Lufhavn og vi har ofte benyttet os af en gang massage hos Fokus Massage.
Når man som os tilbringer megen tid foran computeren er det en fryd, at kunne blive løsnet op i nakke, skuldre og ryg hos Lars-Henrik. Han er fremragende til at finde de ømme punkter. Man nærmest svæver tilbage på sin arbejdsplads.
Vi kan kun medgive Lars-Henrik og Fokus Massage de bedste anbefalinger


Referencer fra sportens verden

Søren Kusk, Cheftræner Randers Freja

Lars er altid velforberedt og fagligt kompetent til arbejdet med sportsudøvere på på højt niveau. Spillerne/ holdet havde stort udbytte af lars´s arbejde og holdning til til jobbet som massør.


Claus Gaihede, Talent træner i DBU

Lars er en ekstrem behagelig person, som kan tale og samarbejde med alle. Han gør meget ud af sit arbejde og er altid meget seriøs med sine opgaver. Støder han på udfordringer, som han ikke tidligere har mødt, sætter han en stor ære i at “opsnuse” ny viden for herigennem at udvikle og dygtiggøre sig selv, hvilket i sidste ende kommer spillerne til gode. Disse egenskaber gør Lars Henrik til en meget respekteret og afholdt person, som både spillere, ledere og trænere har stor tillid til og værdsætter højt.


Jan Hansen, Direktør Aalborg DH

Aalborg DH vil hermed give vores bedste anbefalinger til Lars-Henrik Thomsen.

Lars har fungeret som Massør i Aalborg DH de sidste 3 sæsoner, et samarbejde vi har været meget glde for.
Lars har ligeledes været tæt tilknyttet de øvrige ledere i klubben, og har ved den forbindelse vist en stor interesse og været meget aktiv med råd og vejledning i forbindelse med skader og træning, samt andre input til gavn for klubben og spillertruppen.
Vi har været meget glade for Lars og hans store fleksibilitet i arbejdets udførelse, hvor han også har deltaget på klubbens rejser i internationale kampe såsom Champions league.


Adresse

Fokus Massage
Ny lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

tel: + 45 26 85 51 02
email: info@fokus-massage.dk fokus massage

Priser på alm massage

Massage 30min. (25 min.) - 200,00 kr.

Massage 60min. (50 min.) - 400,00 kr.

Massage 90min. (80 min.) - 600,00 kr.

Følg mig på Facebook

Husk at følge Fokus Massage på Facebook. Her vil jeg give dig forskellige opdateringer såsom, tilbud, tip og tricks og meget andet

Massageklinik inde i Aalborg lufthavn