Om Fokus Massage

cover6

Velkommen hos Fokus massage

Fokus Massage blev startet i 2008 og er beliggende i den nyrenoverede Aalborg Lufthavn.

Der er over 3000 gratis parkeringspladser og max. et par minutters gang hen til hovedindgangen. Derforuden kører der busser  fra Aalborg centrum direkte til lufthavnen med ca. 10 minutters interval.

Jeg tager ikke telefonen når jeg behandler, men du er velkommen til at lægge en besked, sende en sms, så kontakter jeg dig. Det letteste er dog at bruge mit onlinebooking, som findes længere nede på siden. I løbet af få klik er du inde på siden og kan finde den tid der passer dig.
Hos Fokus Massage er der stor opmærksomhed på nakken og halsens muskler, så  cirka halvdelen af tiden bruges på at afspænde musklerne i det område. Netop den muskelgruppe bliver særlig anspændt og infiltreret, når du i lange perioder lever under stress, har hårdt fysisk arbejde eller ensidige arbejdsstillinger.

Du vil allerede ved den første behandling opdage, hvor meget det betyder for resten af din krops spændinger, at du grundigt og nuanceret får bearbejdet hele det område, som forbinder dit hoved med din krop. Du vil tydeligt kunne mærke, hvordan disse spændinger forgrener sig ud i kæben, skuldrene, armene, ryggen, i hele baghovedet og ofte endda helt ned i benene. Dermed finder du ofte en del af årsagen til din hovedpine, øresusen og dine muskelsmerter.

Du vil også opdage, hvordan du trækker vejret overfladisk, når du er anspændt, har smerter eller er stresset. Du vil få teknikker undervejs som hjælper dig til at få øget udbytte af behandlingen. Du kan også få hjælp til at træne og afspænde de områder i i kroppen  hvor du har brug for det. Du vil allerede undervejs  i behandlingen mærke hvordan kroppen åbner op  for energien, og samtidig  vil du mærke hvordan øvelserne vil hjælpe dig  til mere overskud i en travl hverdag

Lars-Henrik Thomsen

Massør


I 1999 besluttede jeg mig for at tage en massør uddannelse. Jeg har altid haft interesse for idrætsskader og syntes at det kunne være en sjov måde at arbejde med idrætsfolk på. I over 9 år havde jeg idrætsmassage  som en sjov fritidsinteresse, men i 2008 valgte jeg at gå all in og blive selvstændig, Dermed var Fokus Massage en realitet.

I 2011 blev jeg uddannet bevægelsesterapeut, en 1årig uddannelse med fokus på udspænding, bevægelse og styrke. Det gør mig istand til at sætte små træningsprogrammer sammen og afhjælpe mange problemer i bevægapparatet

Jeg er oprindeligt  uddannet folkeskolelærer med bachelor i idræt, og har over 10 års erfaring med undervisning i folkeskolen, men efter følte til sidst at der skulle prøves noget nyt.

Jeg er 40 år og bosiddende i Nørresundby med min kone og to børn. Derfor var det også helt naturligt for mig at starte Fokus Massage her  


Adresse

Fokus Massage
Ny lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

tel: + 45 26 85 51 02
email: info@fokus-massage.dk fokus massage

Priser på alm massage

Massage 30min. (25 min.) - 200,00 kr.

Massage 60min. (50 min.) - 400,00 kr.

Massage 90min. (80 min.) - 600,00 kr.

Følg mig på Facebook

Husk at følge Fokus Massage på Facebook. Her vil jeg give dig forskellige opdateringer såsom, tilbud, tip og tricks og meget andet

Massageklinik inde i Aalborg lufthavn