Kropsterapi

cover-kropsteripi

 

Har du haft travlt på arbejdet og begynder at mangle energi? Har du haft stress tæt ind på livet eller er kommet til skade, biluheld E.lign. Så kan kropsterapi være en behandlingsform, du kan få meget godt ud af.
Med kropsterapi løsner man for de fysiske spændinger i kroppen, derved begynder der også at løsnes ting i ens følelsesliv.
Tit lægger man mærke til ømhed i kroppen, træthed,hovedpine mm, hvilket  kan være tegn på der ikke er flow og at der mangler energi i dele af kroppen.

Med rolige tryk, stræk og vejrtrækning vil hver del af kroppen blive gennemgået og som regel mærker man hurtigt at der begynder at ske forandringer i de pågældende områder. Mange reagerer ved at gå på ”standby”, bliver lidt tænksomme. Andre får lyst til at snakke. Uanset hvad der sker, er det ikke forkert, der er ikke nogen facitliste.

Jeg er ikke  psykoterapeut E.lign. Derfor vil jeg heller ikke prøve at ”helbrede” eller komme med løsninger på livets store spørgsmål. Det jeg kan give, er en fysisk hjælp som vil kunne mærkes i såvel krop som psyke.

Adresse

Fokus Massage
Ny lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

tel: + 45 26 85 51 02
email: info@fokus-massage.dk fokus massage

Priser på alm massage

Massage 30min. (25 min.) - 200,00 kr.

Massage 60min. (50 min.) - 400,00 kr.

Massage 90min. (80 min.) - 600,00 kr.

Følg mig på Facebook

Husk at følge Fokus Massage på Facebook. Her vil jeg give dig forskellige opdateringer såsom, tilbud, tip og tricks og meget andet

Massageklinik inde i Aalborg lufthavn