Før og efter behandling

cover9

Før Behandlingen

Hvor mange behandlinger skal jeg have? Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger man skal have, men det vil jeg prøve at give dig en vurdering af, så snart jeg har behandlet dig første gang. Mange får det meget bedre ved ganske få behandlinger, men ved kroniske spændinger kan et forløb på f.eks. 3 – 4 gange den første måned være nødvendigt for at komme i bund. Herefter kan 2 – 3 gange den følgende måned og derefter 2 – 3 gange i løbet af de næste 3 måneder være hensigtsmæssigt.

Hvor meget tøj skal jeg have af? Det er meget forskelligt, hvor blufærdig man er, men det finder vi altid en løsning på. Du kan som kvinde altid beholde din BH og dine trusser på.

Efter behandlingen

En naturlig ømhed Du vil efter de første behandlinger normalt være øm i de muskler, der er blevet arbejdet meget på for første gang. Ømheden vil være lidt på samme måde, som hvis du har trænet en ny muskelgruppe for første gang. Som regel er du kun øm i musklerne, når du rører direkte på dem, og det fortager sig efter 2 – 5 dage.

Blå mærker

Hvis du meget let får blå mærker, så vil du også kunne opleve det i løbet af de første behandlinger.

Adresse

Fokus Massage
Ny lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

tel: + 45 26 85 51 02
email: info@fokus-massage.dk fokus massage

Priser på alm massage

Massage 30min. (25 min.) - 200,00 kr.

Massage 60min. (50 min.) - 400,00 kr.

Massage 90min. (80 min.) - 600,00 kr.

Følg mig på Facebook

Husk at følge Fokus Massage på Facebook. Her vil jeg give dig forskellige opdateringer såsom, tilbud, tip og tricks og meget andet

Massageklinik inde i Aalborg lufthavn