Fokus

På denne side vil jeg forsøge at komme med faktuelle oplysninger, små artikler,eller historier fra det virkelige liv. Jeg tager også gerne imod råd og ideer fra jer, hvis I har ideer til siden.

Jeg vil den her gang se lidt på idræt og alle dens betydninger for vore generelle sundhed.

For nogle  er det trættende og provokerende når vi igen og igen hører om velsignelsen ved

løb, cykling, yoga, meditation etc. For andre kan der ikke skrives nok om det.

 

Jeg vil her kort komme med tre af mine yndlingsargumenter, for at leve efter sundhedsmyndighedernes bud om at være aktiv min,. 30 om dagen:

  1.  Moderat til hård træning, får hjernen til at danne flere såkaldte Beta-endofiner, signalstoffer som gør en bedre til at håndtere stress.
  2.  Træning har en forebyggende effekt mod migræne og slemme hovedpiner. 40 minutters spinning eller anden form for konditionstræning tre gange om ugen, udløser endofinstoffer i hjerne som modvirker de voldsomme hovedpiner.
  3.  Der er lavet undersøgelser som viser, at har man tendens til forkølelse kan man via træning 45 minutter, 4 – 5 gange om ugen, nedsætte risikoen for snue. Det skal dog siges, at man skal træne kontinuerligt, for den ønskede effekt

Adresse

Fokus Massage
Ny lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

tel: + 45 26 85 51 02
email: info@fokus-massage.dk fokus massage

Priser på alm massage

Massage 30min. (25 min.) - 200,00 kr.

Massage 60min. (50 min.) - 400,00 kr.

Massage 90min. (80 min.) - 600,00 kr.

Følg mig på Facebook

Husk at følge Fokus Massage på Facebook. Her vil jeg give dig forskellige opdateringer såsom, tilbud, tip og tricks og meget andet

Massageklinik inde i Aalborg lufthavn